Clujul sub ape - o parte importanta a orasului este inundata dupa ploaia torentiala de la pranz - VIDEO

 

In urma ploii care a inceput sa cada la ora 13.00 au fost inundate strazile principale din mai multe cartiere si din centrul orasului. In Zorilor si in Marasti mai multe masini au ramas blocate. centrul orasului s-a transformat intr-un "lac".

 

Intersectia dintre strada Observatorului si Calea Turzii este sub ape, mai multe masini fiind blocate. De-a lungul strazii Observatorului canalele au iesit la suprafata iar intersectiile au semanat cu un mic lac.

 

Podul de pe strada Aurel Vlaicu din Marasti si podul de la Calvaria, pe linia de tramvai au acumulat mari cantitati de apa circulatia fiind ingreunata. Soferul unui BMW a ramas blocat sub podul din Marasti si a asteptat sa fie tractat.

 

Zona pietonala de pe Eroilor a fost si ea inundata , la fel si strada Cuza Voda, din fata Prefecturii.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE

 

O ploaie torentiala cu bucati de gheata a inceput la Cluj in jurul orei 12.00 si a durat o jumatate de ora. Ploaia de vara nu i-a speriat chiar pe toti trecatorii unii dintre ei continuandu-si drumul nestingheriti printre rafalele de ploaie si de vant.

 

Daca ati plecat din oras in zone mai insorite, ati facut o alegere buna. Dupa o jumatate de ora a iesit din nou soarele la Cluj, dar la ora 13.45 a inceput o noua repriza de vant si ploi.

Comentarii Facebook