O persoană a murit, iar alte patru au ajuns la spital în urma unui accident la Dej. Șoferul era băut VIDEO


Un accident rutier grav, soldat cu moartea unei persoane și rănirea gravă a altor patru, a avut loc luni seară, pe strada Somcutului din Dej.

Cei cinci, cu totii prieteni din Somcutul Mic, se indreptau spre Dej. La intrarea in Viile Dejului, in conditiile unui carosabil umed si cel mai probabil din cauza vitezei, soferul a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un capat de podet. In urma impactului extrem de puternic, cei cinci au suferit rani extrem de grave. Pasagerul aflat pe locul din dreapa, Andrei Mihai C. in varsta de 23 de ani si-a pierdut viata, scrie dejeanul.ro.

Un bărbat care locuia în zonă a auzit zgomotul puternic, iar alături de un alt vecin a mers și a scos victimele din mașină, sunând la 112.

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe, un echipaj SMURD și o autospecială de descarcerare, iar cei patru tineri ramasi in viata, printre care si soferul, au primit ingrijiri medicale la fata locului, imobilizati si transportati rand pe rand la Spitalul Municipal Dej.
Conducatorul auto a fost testat de politisti cu aparatul etilotest , care a indicat valoarea de 0.37 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Tanarul care a decedat era stabilit cu parintii in Belgia si s-a intors acasa in urma cu doar o saptamana.

Trei dintre cei patru raniti vor fi transferati la Cluj-Napoca, din cauza ranilor grave suferite. Singurul care a scapat cu rani mai usoare si care va ramane internat la Dej este chiar soferul autoturismului.

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cu exactitate care sunt circumstanțele în care a avut loc accidentul, iar șoferul va fi cercetat pentru ucidere din culpa.


Comentarii Facebook