O nouă biserică apare pe strada Fabricii de Zahăr! Se strică un părculeț pentru ea

 

O nouă biserică apare pe strada Fabricii de Zahăr nr. 107, în locul unui mic lăcaș de cult lîngă care a fost amenajat și un parc. 

 

Locuiesc de 30 de ani, pe stada Fabricii de Zahar 107, langa bariera din Marasti, la 20 de metri distanta de blocul unde locuiesc exista o bisericuta din lemn construita acum aproximativ 10 ani, intre bloc si bisericuta, pe spatiul public, sunt cativa pomi fructiferi si o hinta, insa urmeaza sa se construiasca o alta biserica din caramida, ciment ,cu subsol, mult mai mare ca si cea din lemn. 

 

Noua biserica o sa fie construita la 5 metri de geamul apartamentului unde locuiesc, in locul parculetului, la 15 metri de pe axul caii ferate, fara sa respecte normele legale de constructie, fara sa fie intrebati locatarii blocului daca suntem de acord sa se construiasca aceasta noua biserica”, a afirmat Gheorghe Flavius, proprietarul apartamentului lângă care se ridică biserica.

 

Clujeanul cere Primăriei Cluj-Napoca să oprească ”aceasta constructie abuziva si inutila. Sunt cel putin 30 de lacasuri de cult in zona si prea putine locuri de joaca pentru copii”, a mai punctat el.

Comentarii Facebook