O macara care lucreaza pe Calea Dorobantilor ii pune in pericol pe clujeni - FOTO


Clujenii care locuiesc in cartierul Marasti si circula zilnic pe scarile care fac legatura intre strada Semenicului si Calea Dorobantilor se simt intr-un pericol permanent, din cauza unei macarale gigantice.

"Recent Transilvania Constructii a deschis un santier in zona Marasti, in apropierea Bibliotecii Octavian Goga. O macara a fost instalata in imediata vecinatate a scarilor care coboara de pe strada Semenicului spre calea Dorobantilor. Bratul scurt al macarelei cu niste greutati imense sta suspendat in permanenta deasupra oamenilor care urca sau coboara scarile. Orice ar pica de pe macara ar putea fi fatala pietonilor", a declarat Csaba Papp, un clujean care locuieste in zona.

In acea zona, Transilvania Constructii si SC Gimarom Imobile SRL ridica doua imobile cu apartamente si birouri cu 9 si 12 etaje pe un teren, proprietate particulara de 3.871 mp si 4.189 mp. Amplasamentul este situat pe latura sudica a Caii Dorobantilor pana la strada Coastei.

Cele doua firme au obtinut aprobarea Planului Urbanistic Zonal si a Planului Urbanistic de Detaliu in 4 noiembrie 2008, dar s-au apucat de lucruabia acum.


Locatarii din zona au solicitat primariei sa ia masuri, dar pana acum nu s-a intamplat nimic.

Comentarii Facebook