O intersecție din Cluj-Napoca este folosită pe post de toaletă. Ce propune un clujean - VIDEO

 

Un clujean care locuiește la intersecția strazilor Episcop Ioan Bob și Ion Ratiu este exasperat de numărul mare de persoane care folosesc zidurile clădirilor pe post de toaletă. 

 

De cand in zona intersectiei strazilor Episcop Ioan Bob - str. Ion Ratiu din centrul Clujului exista baruri, avem o adevarata problema. Nu exista seara in care cel putin 10-15 persoane sa nu isi faca nevoile sub geamurile si in scarile noastre.

 

E o situatie efectiv penibila. Pe langa mirosul oribil, ii o problema de igiena si bun simt. In Centrul Istoric al Clujului, Capitala Europeana a Tineretului, mirosul efectiv iti muta nasul, ca sa ilustrez mai bine ideea”, a reclamat clujeanul.

 

Acesta propune o soluție deja folosită în alte țări. Vezi detalii în clipul de mai jos.





O a doua solutie ar fi o patrulare mai accentuata in aceasta zona, de multe ori avand scandaluri noaptea, in special vinerea si sambata daca s-ar putea, ar fi suficient.

 

Daca se dau autorizatii la toate barurile in zone in care deranjeaza, macar sa fie controlata zona din afara lor, ca igiena din zona sa fie la limite decente si sa nu avem focare de infectie nicaieri in oras. Ar fi frumos sa se si curete strazile, mai ales cele afectate de ”usurarea” cetateanului”, a mai adăugat clujeanul.

Comentarii Facebook