O fundatie din Cluj ofera 6.500 de lei pentru refacea unui parc sau a unui loc de joaca pentru copii


Fundatia Comunitara Cluj pune la bataie 6.500 de lei pentru revitalizarea unui loc public din oras, fie parc, fie loc de joaca pentru copii. Clujenii sunt asteptati cu propuneri incepand de astazi si pana in 5 august.

Proiectul "Fiecare parc are povestea lui" isi propune sa implice comunitatea in identificarea locurilor publice care au cea mai mare nevoie de ajutor.

"Comunitatea stie cel mai bine care sunt nevoile orasului. Fiecare dintre noi vedem ce-i lipseste locului de joaca de langa bloc sau parcului din cartier si de multe ori am vrea sa facem ceva sa schimbam lucrurile. Ei bine, prin acest proiect, clujenii au sansa sa faca o schimbare in comunitatea lor, de exemplu, sa propuna solutii creative de reamenajare a unor parcuri dragi lor. in plus, ei vor putea sa ni se alature si sa ne dea o mana de ajutor la implementarea propunerii castigatoare", a declarat Simona Serban, directorul executiv al Fundatiei Comunitare Cluj.

Ideile pot fi trimise prin posta, la adresa Fundatiei Comunitare Cluj (str. Closca, nr. 6, ap. 2, Cluj-Napoca) sau prin email, la adresa mariana.salagean@fundatiacomunitaracluj.ro.

Comentarii Facebook