O firmă din Cluj Napoca tipăreşte și vinde fiţuici pentru elevi

 

O firmă din Cluj Napoca tipăreşte, leagă și vinde fiţuici pentru elevi, costurile fiind mici.

 

Fiţuicile au prețuri cuprinse între 13 şi 17 lei, fără transport. Cel care stă în spatele afacerii garantează că acestea sunt actualizate an de an, fiind ”elaborate de către profesori de specialitate, conform cerințelor bacalaureatului 2015, ținând cont întocmai de matricea de corectare (edu.ro), atât în ce privește conținutul cât și structura”.

 

Fițuicile sunt pentru 17 materii, între care română, matematică, fizică, chimie, istorie şi maghiară. Doritorii pot primi o mostră gratuită pentru a se convinge că totul este în regulă. 

 

Fiţuicile oferite de noi conțin exact atâtea informații câte sunt absolut necesare pentru a trece cu bine de bacalaureat/examene/teze. Conspectele conțin esența subiectului fără a omite ceva important. Un volum conține peste 100 de pagini dactilografiate cu materiale elaborate.

 

Presupunând că cei 30 de colegi de clasă ai tăi vor să comande câte 4 fițuici, ceea ce însemnă 120 de exemplare, dacă faci o comandă colectivă, puteți economisi 360 RON (sau primești 30 de fițuici gratuit). Gândește-te, dacă te apuci să aprovizionezi întreaga școală, poți să te alegi chiar și cu câteva mii de lei!”, precizează omul de afaceri.

 

La o comandă de peste 200 de lei primești un breloc, peste 600 de lei un tricou. Filele fiţuicilor sunt fixate printr-un procedeu special de termocolaj, care asigură durabilitate și flexibilitate în același timp. Astfel, filele pot fi răsfoite rapid, pagina dorită poate fi scoasă fără pericolul de a se rupe, printr-o singură mișcare”, mai spune acesta.

 

Afacarea funcționează de 10 ani, dar clujenul avertizează pe fiţuici că folosirea lor în timpul examenelor este o fraudă şi că nu recomandă asta, scrie europafm.ro.

Comentarii Facebook