O femeie din Turda a stat cu cadavrul iubitului in casa 4 zile. Cainii din apartament au inceput sa il manance


Cadavrul unui barbat care a murit in urma cu cateva zile a fost gasit intr-un apartament din Turda. In casa se afla concubina acestuia, care are probleme psihice, si mai multi caini vagabonzi.

Locuitorii blocului G80, de pe strada Laminoristilor au sesizat ieri dimineata politia dupa ce mirosul de putrefactie a devenit insuportabil. Autoritatile au patruns in locuinta Elisabetei Seles, unde printre mormanele de gunoaie au descoperit un cadavru si mai multi caini vagabonzi.

Politistii sustin ca in apartament era si concubina barbatului care le-a spus ca acesta a murit in cursul zilei de vineri. Elisabeta Seles le-a spus politistilor ca barbatul era epileptic si a murit pentru ca nu mai avea bani de medicamente. Femeia s-a aparat si a declarat ca nu ea l-a omorat si ca muscaturile de pe corpul acestuia au fost provocate de cei trei caini din locuinta.

 

Politistii care au examinat cadavrul sustin ca acesta era mancat de cainii adapostiti de femeie in apartament.

Vecinii sustin ca mirosul a devenit insuportabil si ca nu se mai putea trece pe langa usa apartamentului in care a fost gasit barbatul decedat. "La un moment dat avea 15 caini in casa, dar de la Politie si de la Primarie ne-au spus ca nu au ce sa-i faca, pentru ca le trebuie mandat de la Judecatorie sa-i intre in casa", a declarat Delia Prodan, locatara in blocul de pe strada Laminoristilor.

 

Multumim pentru fotografii d-lui Ionut Pavel

Comentarii Facebook