Clujeanca ratacita in Muntii Fagaras a fost gasita moarta

UPDATE (12.35)

Salvamontistii au gasit-o pe clujeanca disparuta de vineri in Muntii Fagaras. Trupul neinsufletit al femeii de 41 de ani a fost gasit intr-o rapa. Anda Goleanu locuia in cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca. Familia femeii a plecat spre Arges imediat cum a aflat ce s-a intamplat.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Salvamontistii cauta la aceasta ora o femeie din Cluj-Napoca, ce a disparut vineri in zona de creasta a Muntilor Fagaras. Disparitia acesteia a fost anunta abia azi-dimineata da catre prietenul femeii, care nu a mai putut sa ia legatura cu ea pe telefonul mobil.

 

Anda Goleanu a incercat sa faca un traseu de creasta si sa traverseze Muntii Fagaras din judetul Arges in judetul Sibiu. Potrivit Mediafax, clujeanca de 41 de ani a plecat in munti singura inca de vineri. Salvamontistii spun ca acum zona este extrem pe periculoasa intrucat riscul de producere a unei avanse este foarte mare: gradul patru pe o scara de pana la 5.

 

Din aceasta cauza salvamontistii vor solicita si ajutorul unui elicopter al MAI care sa survoleze zone, pentru a o gasi pe alpinista cat mai repede.

 

Salvamontistii din Sibiu au anuntat si ei ca sunt gata sa intervina in orice moment in cazul in care colegii lor din Arges le vor cere acest lucru.

Comentarii Facebook