VIDEO: O femeie cu probleme psihice s-a spanzurat azi dimineata la Clinica Psihiatrie 2 din Cluj

 

O femeie cu probleme psihice din Salaj s-a spanzurat azi dimineata la Clinica Psihiatrie 2 din Cluj-Napoca. Criminalistii au demarat o ancheta pentru a vedea imprejurarile in care s-a produs dramaticul incident.

 

Directorul medical al Spitalului Clinic Judetean, Cristiana Ciortea, a declarat pentru Stiri de Cluj ca femeia, in varsta de 72 de ani, a fost internata ieri cu sindrom depresiv sever. "Incidentul a avut loc azi-dimineata in jurul orei 7.30, cand tot personalul era deja la locul de munca. Nu se pune problema ca nu a fost supravegheata. A gasit o perioada in care nu a vazut-o nimeni. Incidentul a avut loc in unul dintre saloane, de la mansarda sectiei de Psihiatrie", a spus Ciortea.

 

"Dupa procedeele de recoltare a analizelor s-a constatat disparitia pacientei in varsta de 72 de ani de pe sectie, a fost cautata, initial am crezut ca este in curte. Apoi s-a constatat prezenta pacientei la etajul 1 unde se fac reparatii, agatata de un cablu care se afla acolo. S-au facut procedurile de resuscitare, a venit si SMURD-ul si dupa? o ora de resuscitare s-a declarat decesul", a povestit Ioana Miclutea, sefa Sectiei de Psihiatrie 2 din Cluj-Napoca.

 

Criminalistii au fost chemati la fata locului, au prelevat probe si au stabilit ca a fost vorba de un suicid. Corpul femeii a fost transportat la IML Cluj, in vederea necropsiei.

 

Pe langa ancheta demarata de politisti, si conducerea Spitalului Judetean a inceput cercetari pe linie administrativa ca sa vada daca personalul sectiei si-a indeplinit atributiile de serviciu.

Comentarii Facebook