O dubă cu roșii din Ungaria s-a răsturnat pe Autostrada Transilvania (A3). Șoferul a adormit la volan

 

Un autovehicul s-a răsturnat pe Autostrada Transilvania (A3) pe sensul Gilău, Câmpia Turzii, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 4.30.

 

Autoturismul s-a răsturnat pe sensul Gilău - Câmpia Turzii, în apropiere de ieșirea de pe autostradă dinspre Câmpia Turzii. S-au înregistrat două victime, după ce mașina s-a răsturnat, conform datelor preliminarii oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj. 

 

La acest accident se intervine cu o autospecială de descarcerare și două echipaje de la SMURD și Serviciul de Ambulanță Cluj.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (ora 6.00)


Mașina care s-a răsturnat transporta legume. ”Este vorba despre o dubiță de 3,5 tone, care transporta roșii și ridichi din Ungaria. S-a răsturnat la kilometrul 5 + 200, pe relația Gilău - Câmpia Turzii. Eu presupun că a adormit la volan, pentru că șoferul era foarte nesigur când ne-a spus ce a fost. A spus că a venit un TIR în viteză pe lângă el și i-a făcut vid”, a declarat Vasile Drăgan, administratorul Autostrăzii Transilvania. 

 

Șoferul și un pasager au scăpat fără răni. Ei sunt maghiari și transportau legume cu destinația Târgu Mureș.

 

Dubița de 3,5 tone a fost trasă pe banda de urgență, iar de acolo urmează să fie dusă la un service auto. Vasile Drăgan a mai spus că legumele urmează să fie mutate într-un alt mijloc de transport.

 

Circulația nu a fost afectată de acest incident.

Comentarii Facebook