Miercuri 24 Aprilie

O clujeancă i-a spart contul de Facebook și YAHOO al fostei neveste a soțului ei. Procurorii DIICOT o cercetează acum

 

O clujeancă a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT, după ce a spart contul de Facebook și Yahoo al fostei partenere a soțului ei, din pură gelozie. 

 

Mariana Bordea este căsătorită cu Valer de circa 2 ani. În urmă cu câteva luni, ea a găsit în telefonul soțului ei apeluri de la fosta soţie, Dorina.

 

Am contactat-o pe Facebook şi am întrebat-o care este motivul pentru care îl caută pe soţul meu. Dorina mi-a spus că soţul meu îi datorează o sumă de bani din vremea divorţului din 2010. Răspunsul primit nu m-a convins şi am început să devin geloasă. Mi-a mai spus că nu voi afla niciodată motivul divorţului”, a spus Mariana Bordea, în fața procurorilor.

 

Femeia a reușit să acceseze conturile de Yahoo și Facebook ale fostei neveste a soțului său, care lucrează ca cercetător ştiinţific, la un spital clujean.

 

Mariana Bordea a conceput un plan și l-a urmat cu strictețe. Ea a spart contul de Yahoo răspunzând întrebărilor de control: ”Strada unde am locuit în copilărie” şi ”Unde a locuit mama”. Ea știa răspunsurile din discuţiile cu soţul ei. De la contul de Yahoo a avut apoi acces la cel de Facebook.

 

După ce a avut acces la contul de Yahoo, Mariana a adunat informații din emailurile schimbate de fosta parteneră a soțului ei cu un alt bărbat. ”Am găsit motivul divorţului, în sensul că am identificat câteva mailuri cu caracter oneros care au fost trimise de către Dorina în timpul căsătoriei cu Valer Bordea, actualul meu soţ”, a povestit Mariana.

 

Pentru a putea ”lucra” liniștită, Mariana a schimbat parolele de la conturile de Yahoo și Facebook, moment în care fosta soţie și-a dat seama că este spionată. ”Am modificat parola pentru ca Dorina să nu aibă acces la conturi în perioada în care eu căutam răspunsurile la întrebările mele”, a mai explicat Mariana Bordea.

 

După ce a aflat tot ceea ce putea afla despre ”rivala” ei, Mariana a șters circa 3.000 de mailuri pentru a-și sterge urma și apoi a modificat iarăși parola, pe care i-a comunicat-o apoi unei rude a Dorinei. 

 

Victima acestui plan de spionaj a luat măsuri în acest caz. A purtat discuții cu reprezentanții Yahoo, pe care i-a convins că i-a fost violată corespondența. Adunând dovezile, Doriana s-a adresat procurorilor DIICOT Cluj, care au declanșat o anchetă, iar acum au trimis-o în judecată.

Comentarii Facebook