Miercuri 24 Aprilie

O clujeancă este obligată de JUSTIȚIE să își mute gardul cu 2,6 milimetri și la plata a 7.400 de lei

 

O clujeancă din Turda se luptă în instanță cu un vecin, pe care îl acuză că o hărțuiește, și pe judectori de nepăsare. O pun să plătească cheltuieli de judecată de 7.400 de lei și să mute un gard cu 2,6 milimetri. 

 

Familia mea este hartuita de mai bine de 7 ani de un smecher ce invarte lemnul, cu un banal proces de granituire. 

 

Desi ne-am judecat la Turda timp de 5 ani, printr-o banala cerere de stramutare, unde s-au afirmat doar minciuni legate de mine si familia mea, in anul 2013 dosarul a fost stramutat la Judecatoria Sibiu unde in noiembrie 2013 s-a dat acea stupida sentinta prin care eram obligati sa mutam gardul (are o lungime de 43 metri) pe o distanta de aproximativ 5 metri în spate cu suprafafață de 2,6 milimetri. Desi din exertiza tehnică reiese faptul ca gardul nu a fost mutat și ca o suprafață de 314 mp din terenul reclamantului se afla la alți vecini, instanta mă obliga sa platesc suma de 6.434 lei din care (5.000 lei onorariul de avocat, 350 cheltuieli de transport si restul jumatate din expertiza). 

 

În urma apelului, dosarul a fost trimis spre rejudecare la Judecatoria Sibiu motivul fiind faptul ca minuta nu a fost semnata de judecator, iar in 24 februarie 2015 s-a dat aceeasi sentinta in plus la cheltuieli am de platit inca 1.000 lei, deci 7.434.

 

Intre timp tatal meu a decedat (in 10 noi 2014) din motive cardiace. Vom înainta din nou apel. Mă văd nevoită ca în recurs sa merg in fata Tribunalului Sibiu si sa fac acolo greva foamei. Nu am alta soutie. 

 

Sunt jurist si am o mica afacere în Turda si muncesc din greu. Îmi cresc si fetita de la 6 luni cu mine, si acest șmecher care nu are nici un venit ( sunt 5 persoane ) si-a ridicat o vila intr-un scurt timp. 

 

Tatal meu care a lucrat in Politie timp de 47 de ani a murit din cauza ca a fost hartuit timp de 7 ani de aceasta familie. Daca aceasta este Romania in care vrem sa ne crestem copii atunci nu mai avem nici o sansa”, ne-a relatat Crina Prata.

 

Vecinul a cumpărat terenul din comuna Mihai Viteazu în 1996 și a întăbulat terenul în anul 2000. ”Am fost în relații de prietenie. El ne-a chemat în 2008 în judecată la Alba pentru că am deține o suprafață de 2 metri din frontul de la stradă, pe o lungime de 43 de metri, aducă 86 de mp solicita dânsul”, a mai spus Crina Prata. Judecătoria Sibiu a decis că gardul trebuie mutat numai pe 5 metri cu 2,6 milimetri.

 

Femeia susține că vecinul vrea să scoată bani de la ea și mama ei. ”Și-a depus în instanță trei chitanțe cu onorariul de avocat , avocat fiind nașul dânsului. Au rezultate cheltuieli de judecată de 7.400 de lei”, a mai spus Crina Prata.

Comentarii Facebook