O clujeancă a primit gratis o canapea pe Facebook și o VINDE în FLORESTI / UPDATE: Ce spune femeia acuzată

 

Un utilizator al rețelei de socializare este acuzat de membrii unui grup că vinde o canapea pe care a primit-o donație. 

Uitați unde a ajuns canapeaua dăruită de un domn aici pe grup, pe grupul vânzări mobilă electrocasnice Florești Cluj, la prețul de 350 de lei. Data viitoare, oameni buni când doriți să donați ceva, verificați profilele celor cărora doriți să le donați, poate altcineva chiar ar avea nevoie nu cum e doamna care a primit-o în donație și ea o vinde. Rușine ei”, a scris un utilizator al grupului ”Lucruri gratis Cluj-Napoca”.

---------------------

UPDATE

Femeia acuzată susține că vindea canapeaua pentru a strânge bani pentru fiul ei. 

Nu mi-am pus niciodata viata personala pe tava, dar situatia data o cere. Lucrez de dimineata pana seara pentru bunastarea familiei mele. 

Am un motiv foarte important, fiul meu s-a nascut prematur la 800 gr, a necesitat multa atentie si ingrijire si interventii chirurcicale, in 2 septembrie e necesara o noua operatie, cu programare, n-am cersit niciodata bani de la nimeni, nu am facut un eveniment din asta, eu si sotul meu muncim, pentru bunastarea micutului. Daca am primit ceva din donatii si apoi am vandut asta a fost intelegerea mea cu donatorul.

Plus mobilierul meu din partaj repet si se poate vedea inca din grupurile de donatii, am donat si ce s-a putut vinde am vandut. Muncesc, nu cersesc, si nu am prejudiciat pe nimeni de nimic. Am sa atasez in bilet de iesire din spital. 

Si cu asta am incheiat subiectul. Cine are vreme de tiganie sa stea pe site-uri si sa-si dea cu parerea”, a explicat femeia acuzată pe Facebook de utilizatorii grupului menționat.

Comentarii Facebook