O camera video de 120.000 de euro a cazut de pe stadionul CFR Cluj in timpul meciului cu FC Timisoara!


O camera video in valoare de 120.000 de euro a cazut de pe stadionul CFR Cluj in timpul meciului cu FC Timisoara de sambata seara!

Jurnalistul Catain Tolontan a relatat incidentul pe blogul lui si a mentionat ca nimeni nu a fost ranit.

"A ramas o jumatate de ora pina la inceperea meciului CFR " Poli Timisoara si, daca nu sint farmaciile deschise, Ticu Alexe o sa cada lat. Tremura. Nu pentru ca e mereu in priza, asta se stie. Ci pentru ca i-a cazut o camera de luat vederi, cu tot cu trepied, de la 15 metri inaltime, ziceti etajul 5, de pe acoperisul stadionului din "Gruia?, de acolo de unde conducerea lui CFR Cluj a alungat-o.

Nu e o camera acrobatica, de efecte speciale, e chiar camera de plan general, adica a fost, pentru ca euroii, 125.000, atit cit costa cu tot cu trepied si cu instalatii conexe, s-au facut praf. Da-i naibii de bani!, striga Alexe, bine ca nu s-a dus operatorul de-a berbeleacul sau ca n-a lovit vreun spectator, are 80 de kile, e si vina cameramanului, ca n-a securizat-o, dar astia sint operatori, nu alpinisti industriali sa stea agatati in aer, prinsi de fiare sudate intr-o doara.

Bine, ma, se rasteste Ticu la oamenii lui, da? cind CFR juca in Champions League de unde filmati? La care cameramanilor li se zbate o vena pe timpla: Pai, in Champions League vine UEFA si-i obliga sa puna camera in tribuna! Nu tii minte ca, pe Ghencea, l-au dat afara pe Gigi din loja ca sa puna camera de plan general?
", a scris Catalin Tolontan.

Meciul s-a terminat cu scorul 2-1 pentru FC Timisoara si a fost transmis de DigiSport.

 

Citeste si...

LIVE TEXT CFR Cluj-FC Timisoara 1-2 - VIDEO golurile

Capitanul CFR Cluj, Ricardo Cadu: "Titlul e departe, oricum nu mai aveam sanse" - VIDEO

Iuliu Muresan: Ne-au furat arbitrii! Ne-am luat adio de la Champions League - VIDEO

Comentarii Facebook