Nu s-a învățat minte și a ajuns la închisoare! Un clujean a fost prins RUPT de beat la volan de două ori în mai puțin de 3 luni



Polițiștii clujeni au reținut, ieri, un conducător auto acuzat de comiterea mai multor infracțiuni. Acesta a fost prins de oamenii legii conducând beat la volan, de două ori în ultimele trei luni.

La data de 24 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, în urma probatoriului administrat, au dispus măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru un bărbat de 41 de ani din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Cluj, pentru săvârşirea infracţiunilor de: refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, informează IPJ Cluj. 

Mai exact, la data de 7 mai a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda, l-au depistat pe bărbat conducând, sub influenţa alcoolului, un autoturism pe raza municipiului Turda, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta refuzând prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai apoi, la data de 22 iulie a.c. bărbatul a fost depistat din nou de către poliţişti conducând sub influenţa alcoolui pe raza localităţii Mihai Viteazu, cu toate că avea dreptul de a conduce suspendat, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de peste 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Azi, 25 iulie, Judecătoria Turda a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii Facebook