Noul președinte al Consiliului Județean Cluj va fi ales în 10 iunie. Seplecan candidează cu 2 proiecte MARI pe masă

 

Mihai Seplecan va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, urmând să fie votat în ședința din 10 iunie. 

 

Domnul Vakar a fost plecat în această săptămână și eu am fost președinte interimar. Am semnat convocarea unei ședințe ordinare pentru miercurea viitoare în care se va vota, pe noua lege, președintele Consiliului Județean dintre consilierii județeni activi. 

 

În ședința de miercuri se va alege un președinte plin, fără să mai fie vicepreședinte cu atribuții de președinte, fără a mai fi nevoie de alegeri.

 

Conform înțelegerii, această funcție revine vechiului PNL, iar eu îmi voi depune candidatura. Sper să îi conving pe colegii mei să mă voteze și voi fi președinte ales, iar alături de cei doi vicepreședinți, domnul Vakar Istvan, și un reprezentant al vechiului PDL, să trecem la treabă.

 

Vreau ca în ultimul an să deblocăm proiectele vechi, să fim deschiși și să lansăm noi proiecte”, a declarat Mihai Seplecan, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Între proiectele lui, pe care le-a anunțat încă de la primul său mandat, din 2014, când a fost președinte al CJ Cluj pentru câteva zile, fiind suspendat de prefect, se numără asfaltarea drumurilor județene, printr-un credit furnizor, și deschiderea unui spital de urgență. 

 

Pentru ambele proiecte ar urma să fie accesat un credit de către Consiliul Județean Cluj, instituție care nu are acum nicio datorie, vechiul credit fiind returnat. 

Comentarii Facebook