Noua Dreaptă iese în stradă sâmbătă, după marșul gay: Apărăm valorile naționale

 

Noua Dreaptă și membrii Alianței BINE vor ieși în stradă sâmbătă, după marșul gay pentru a apăra valorile naționale. 

 

Mitingul va începe la ora 13.00, în Piața Avram Iancu.

 

Foarte mulți clujeni au scris Primăriei, arătând că nu sunt de acord cu această manifestare a homosexualilor. Se pare că primarul Emil Boc nu ține cont de dorințele clujenilor, și ne întrebăm care e motivația pentru autorizarea paradei homosexuale: e de acord primarul cu această paradă neo-marxistă care dorește legalizarea adopțiilor de către homosexuali și care n-are nimic de a face cu democrația, drepturile omului sau cu civilizația? Fie primarul e de acord cu ceea ce ei promovează, fie a cedat unui lobby. Noi vom fi în stradă oriunde va fi nevoie pentru apărarea valorilor naționale”, a declarat Codrin Goia, președintele Noua Dreaptă Cluj.

 

Nu ne dorim ca Bucureștiul și Clujul să devină Sodoma și Gomora moderne. Acest gen de manifestări aduc atingere și ordinii publice, am văzut acest lucru la București, în anii trecuți, unde am văzut mici războaie civile, ori legea spune că dacă o manifestare afectează climatul de ordine publică, nu trebuie autorizată. Dacă acest rău e un fapt împlinit, noi nu am putut sta spectatori de la balcon. Am înștiințat primăria, am obținut înaintea lor autorizație pentru marșul normalității. Inițial reprezentanții homosexualilor au solicitat autorizație pentru manifestare tocmai în fața Catedralei Ortodoxe și a statuii lui Avram Iancu. De ce? tocmai pentru a provoca. Pe cine să provoace? românii care iubesc biserica și pe cei care îl iubesc pe Avram Iancu. Noi am reușit să cerem autorizație înaintea lor. Totuși, manifestarea noastră e pentru viitorul României, pentru viitorul copiilor care vor fi educați aici. În colegiul în care am terminat eu, la ora asta au loc anual parade ale homosexualilor. Profesorii îi obligă pe elevi să plimbe prin tot liceul drapeluri cu acele culori ale curcubeului. Se poate ajunge la fel și în Cluj. Revoluția homosexuală e una mondială, premierul Luxemburgului a fost primit aici cu soțul de mână, în Irlanda a fost numit premier homosexual, în Serbia ortodoxă a fost numită o femeie premier lesbiană. Credeți că e exclus să avem și noi așa ceva? Trebuie să facem ceva. Noi apărăm normalitatea. Și trebuie să fim atenți și la termenii cu care lucrează ei în spațiul public și în presă. Homofob ar însemna frică de oameni. Acum se ascund sub sintagma LGBT, pentru că oamenii nu știu ce înseamnă. Prima dată s-au ascuns sub sintagma gay, care în engleză înseamnă vesel. Sunt homosexuali, nu vorbim de academicieni, sunt niște perversiuni sexuale, pe care ei doresc să le aducă în spațiul public”, a completat Tudor Ionescu, co-preşedintele Alianţei BINE.

 

Mai multe partide politice naționaliste au semnat la Cluj un pact de susținere a familiei tradiționale. Acordul a fost semnat de principalele forțe naționaliste din România, Partidul România Unită, Partidul România Mare și Partidul Noua Dreaptă. Momentul simbolic a fost ales astfel încât să se coordoneze cu mitingul organizat sâmbătă, cu începere de la ora 13:00, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, pentru protejarea familiei tradiționale.

 

Adunarea de sâmbătă, la care sunt invitați să participe toți clujenii care susțin că familia este constituită doar ca uniune între bărbat și femeie, are loc după marșul homosexualilor, autorizat pentru prima dată în Cluj, pe malul Someșului.

Comentarii Facebook