Nou accident pe varianta Zorilor - Mănăștur. Au fost patru accidente miercuri. Ce teorii au șoferii

 

Un nou accident de circulație s-a produs pe strada Frunzișului, la urcare dinspre Mănăștur spre cartierul Zorilor.

 

Accidentul produs în jurul orei 23.00, între nouă autoturisme marca VW, un Passar și un Polo, este al patrulea pentru ziua de miercuri, 23 noiembrie. 

 

Șoferii se întreabă ce va urma și au lansat speculațiile spunând că asfaltul proaspăt turnat pe stradă ar favoriza apariția poleiului. ”Nu ii bun asfaltul turnat, nu vedeți ca chiar dacă nu îngheață se aluneca, se face ca o mâzgă pe el! Chiar dacă aveți cauciucuri de iarna circulați prudent, mai ales ăștia tineri ce aveți avioane, nu va aruncați cu capul înainte ca s-ar putea sa ieșiți cu picioarele înainte, dar de la morga”, a scris cineva pe grupul Info Trafic Cluj. Alții i-au dat dreptate.

 

Un alt șofer a scris că ar fi de vină camioanele care ies cu noroi de pe șantierul Lidl, aflat în zona curbei.

 

Accidentul s-a produs în jurul orei 22.30. Un conducător auto, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Frunzișului dinspre Zorilor spre Mănăștur, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă ușoară la stânga, a intrat în derapaj și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar de către un tînăr de 28 de ani din Bistrița. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a trei pasageri din autoturismul condus regulanetar. Victimele au fost duse la UPU 1 Cluj-Napoca”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

 

Accidentul s-a soldat cu pagube în valoare de 20.000 de lei. 

Comentarii Facebook