Noi percheziții la Cluj, la o rețea de spărgători de cabane. Ce au găsit polițiștii în casele infractorilor



Polițiștii clujeni au efectuat, luni, 23 februarie, o serie de perheziții domiciliare la membrii unei rețele de spărgători de cabane.

La data de 23 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au efectuat 7 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Cluj-Napoca, la 5 persoane bănuite de furturi din cabane”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit oamenilor legii, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015, cei în cauză ar fi pătruns, prin efracţie, în cabane de pe raza localităţilor Beliş şi Călăţele, de unde ar fi sustras aparatură electronică şi electrocasnică, bijuterii, ceasuri, ATV-uri, produse alimentare, alcool, etc., cauzând un prejudiciu de aproximativ 40.000 de lei.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au recuperat aparatură electrocasnică şi electronică (sistem audio; etc.), ceasuri, bijuterii, obiecte de uz personal, suspectate a fi sustrase, precum şi obiecte bănuite a fi utilizate la comiterea faptelor.

În cauză, faţă de 5 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, se continuă cercetările pentru documentarea întregii

Comentarii Facebook