Noi detalii despre centura ocolitoare Florești-Mănăștur. Șulea promite și pistă de biciclete


Primarul comunei Florești anunță că planul tehnic pentru realizarea centurii ocolitoare Florești-Mănăștur este aproape finalizat, iar suma necesară pentru construcția sa este ”mai mult decât acceptabilă”.

În primul rând, suntem încântați că cei de la Luca Way, care au câștigat o licitație în acest sens, sunt extreme de aproape cu finalizarea Proiectului tehnic privind Drumul de Ocolire SUD, Florești – Cluj Napoca (Mănăștur). Planșele sunt gata, devizele sunt finalizate. În cursul acestei săptămâni probabil va avea loc predarea Proiectului în sine. Pot să vă spun că acesta arată excelent, iar Devizul ne indică o sumă mai mult decât acceptabilă, apropiată de previziuni. Drumul de Ocolire SUD, Florești – Cluj Napoca (Mănăștur) va fi realizat din efort bugetar propriu, credit, din păcate fără vreun sprijin de la Guvern. Asta e! Nu pot dezvălui suma pentru că va urma o achiziție publică legată de accesarea unui împrumut pentru realizarea investiției”, a declarat primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Edilul comunei susține că noua centruă ocolitoare va ajuta la descongestionarea traficului, acesta anunțând că va fi construită și o pistă de biciclete.

Drumul va avea parte carosabilă de 7,8 metri, trotuar de 1,5 metri, pistă de biciclete de 2 metri și, normal, sistem de drenaj și rigole”, a mai spus Șulea.

Comentarii Facebook