Nesimțirea și sfidarea continuă. Clujeanul atacat de șoferul unui autocar a chemat acum Poliția Locală - VIDEO

 

Clujeanul care a fost agresat de șoferul unui autocar parcat pe trotuar în fața Grădinii Botanice a surprins noi cazuri. A chemat Poliția Locală, care a avut de îndurat mitocănia șoferilor de autocar.

 

Povestea umilintei si inabilitatii autoritatilor locale continua. Povestea de acum cateva zile se repeta. Imi iau si eu ca tot omul pauza de masa si surpriza, pe trotuar din nou un autocar parcat, de data asta cei de la Vlad Trans ma onoreaza cu prezenta. Patit de zilele trecute, fac prima data poze si de data aceasta sun (vreo jumatate de ora) la Politia Locala inainte de a initia orice fel de contact. Nume, numar de telefon si adresa, si astept. 

 

La un moment dat apare si echipajul. Numai bine ce-au ajuns in fata pe trotuar, parcheaza doua dube si incep cu: 'Nu putem parca aicia domnu' , 'Am plimbat tot Cluju', etc. Domni draguti, care se prezinta cu tot respectul si vorbesc cu amabilitate si rabdare, le zic ca debarcare/imbarcare au voie conform legii 5 minute dupa care trebuie sa plece. Soferii vizibil deranjati urla la invatatoare: 'Repede jos! Ca nu ne lasa magarii'. Cu asta basta. 

 

Se duc la autocar si din el apare un domn din spate, isi facea siesta intins pe bancheta. Domnii se prezinta si inainte de a termina ce au de zis sunt luati la rost: 'Ce doriti?', cu calm raspund ca doresc actele domnului pentru ca este parcat ilegal. Incepe ropotul de 'nu e ilegal', 'nu am unde parca', pana la 'nu eu sunt soferul'. La final se conformeaza si unul dintre politisti se apuca de scris amenda in timp ce eu stau cu colegul acestuia de povesti. Imi spune ca sunt coplesiti si nu mai fac nici ei fata. 

 

Amenda gata scrisa, semnata de mine ca martor, e refuzata de sofer. O va primi prin posta, cat de mutatul autocarului nu se pune problema. Politistii nu il pot oblige, iar acesta refuza desi clar blocheaza vizibil iesirea din curte. 

 

Politia pleaca si in mai putin de 10 secunde vine un alt domn care se pune partial pe accesul din curte, ii bat in geam si il rog sa isi mute masina. Incepe sa negocieze cu mine ca doar un sofer prost nu ar putea iesi din curte, dar se conformeaza si se da inapoi. Am continuat si am spus ca oricum ceea ce face este ilegal, in baza Art. 63 si 72. Raspunsul lui a fost sa nu indraznesc sa il iau la per tu, desi clar nu avea mai mult de 30 de ani. Raspunsul meu: 'Si orb si nesimtit si domn!' am chemat politia dar a trebuit sa imi vad mai departe de viata, domnul poate a scapat basma curata”, a relatat Silviu Pop.

 

La Cluj-Napoca, ești BĂTUT dacă îi iei la rost pe cei parcați pe trotuar. Școala Altfel s-a lăsat cu bătaie - FOTO

 

Concluzia poveștii este că legile în România sunt slabe. În alte țări, autocarul era confiscat, iar șoferul reținut. 



Comentarii Facebook