NESIMȚIRE ÎN SISTEMUL SANITAR! O bătrână stă de 2 ore în Ambulanță în curtea Clinicii Medicală 3 - FOTO

 

O bătrână de 78 de ani stă de mai bine de 2 ore în curtea Clinicii Medicală 3 din Cluj-Napoca, într-o ambulanță, și nu este băgată în seamă de nimeni.

 

Stau cu bunica mea în ambulanță, în curtea Clinicii Medicală 3 din Cluj-Napoca, și nimeni nu ne bagă în seamă. Este revoltător ca după atâția ani în care a contribuit la sistemul de sănătate, bunica mea să fie tratată așa.

 

Afară este un soare dogoritor și noi stăm în ambulanță și se simte tot mai rău. 

 

Am intrat și ni s-a spus că medicul este în operație și că nu o poate vedea. Trebuie să așteptăm să iasă, dar oare nu era un alt medic care să ne primească mai ales că vorbim despre o femeie în vârstă care poate păți ceva în orice clipă”, ne-a relatat nepoata femeii, care a apelat la presă ca o ultimă soluție. 

 

Femeia nu a fost consultată de niciun alt medic și nimeni nu a întrebat-o ce are. ”Am muncit o viață. Am 78 de ani și nu mă întreabă nimeni nici dacă îmi este sete”, a spus Dorina V., femeia umilită de medicii clujeni.

 

Aceasta a fost adusă cu o ambulanță de la Spitalul Militar din Cluj, unde a fost internată, unde ar fi trebuit să fie consultată de profesorul Marcel Tanțău. Oamenii acestuia au spus că este în operație și că să stea liniștită în ambulanță.

 

La intervenția presei, conducerea Clinicii Medicală 3 l-a găsit ”urgent” pe profesorul Marcel Tanțău, iar femeia de 78 de ani a fost primită în spital. ”Mulțumesc pentru ajutor. Acum mi-au spus că profesorul a ieșit din operație. Sper să fie totul bine”, ne-a spus clujeanca.

 

Știri de Cluj a sesizat acest caz direct secretarului de stat Raed Arafat.

Comentarii Facebook