Nepotii lui Vasile Onaca, patronul Oncos, au lovit un politist pe strada Posada, in centrul Clujului! - VIDEO

 

Nepotii omului de afaceri Vasile Onaca, patronul Oncos, au batut un politist pe strada Posada din centrului Clujului. Cei doi au fost opriti in trafic si au incercat sa fuga si, pentru ca au opus rezistnta, au fost arestati.

"Vineri, 18 martie, un echipaj de politie rutiera din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca, in timp ce isi desfasura activitatea pe strada Posada, a oprit un autoturism condus de O. Mircea (n.red. Mircea Onaca), pentru motivul ca numarul de inmatriculare din partea din spate a vehiculului, nu era conform cu standardele prevazute de OUG nr. 195/2002.

In timp ce lucratorii de politie intocmeau procesul-verbal de contraventie, conducatorul autoturismului a inceput sa se manifeste recalcitrant, adresand injurii si expresii jignitoare la adresa politistilor. Intrucat conducatorul auto a refuzat, unul dintre agenti a ridicat numarul de inmatriculare de pe autoturism, conform prevederilor legale
", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

Soferul a incercat sa plece cu masina, iar unul dintre agenti a vrut sa il opreasca, dar a fost impins si lovit cu portiera.

"Agentul a reusit sa il scoata din autoturism, cu intentia de a-l imobiliza pe barbat pentru comportamentul manifestat, insa in acel moment i-au sarit in ajutor pasagerii din autoturism (fratele si prietena conducatorului auto). Astfel barbatul a reusit sa scape si a fugit pe strada Baba Novac, revenind dupa cateva minute. Fara a da curs solicitarilor politistilor de a se opri, si-a continuat drumul spre autoturism. Imediat acesta a fost imobilizat si incatusat de catre agentii de politie. Pe toata durata incidentului, barbatul a manifestat un comportament violent, a adresat cuvinte jignitoare politistilor prezenti la fata locului", a mai precizat Gina Pop.

Soferul, in varsta de 33 ani, si fratele lui, O. Adrian (n.red. Adrian Onaca), de 28 ani, au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj, iar in urma probatoriului administrat, Parchetul a dispus retinerea pe baza de ordonanta pentru 24 de ore a suspectilor, ulterior fiind prezentati Judecatoriei Cluj-Napoca, cu propunere de arestare preventiva.

Fata de acestia instanta a aplicat masura interdictiei de a parasi localitatea pentru o perioada de 30 zile.

Comentarii Facebook