”Nepoți de Cărciun” va ajuta în acest an 400 de bunici din Cluj

 

Prin campania umanitară ”Nepoți de Crăciun”, aflată la cea de-a treia ediție, își propune să ajute 400 de bunici. 

 

În 2010, împreună cu cei mai inimoși bloggeri din on-line-ul local, voluntari și clujeni, deopotrivă, am reușit să facem 100 de pachete pentru bunicii din centrele de zi din Cluj-Napoca, în 2011 ne-am ridicat ștacheta și am reușit să punem zâmbetul pe fața a 200 de bunicuți.

 

Anul acesta, ne-am propus să dublăm cifra și să fim Nepoți de Crăciun pentru 400 de bunici, au precizat organizatorii acțiunii.

 

În 16 decembrie, la Polus Center din Cluj-Napoca se va încerca strângerea acestor pachete împreună cu partenerii acțiunii și clujeni. ”Tot ceea ce trebuie să facă cei care vor să ni se alăture  este să vină duminică, 16 decembrie, și să contribuie cu orice pot. Toate pachetele strânse vor fi împărțite bunicilor în 17 și 18 decembrie în centrele de zi din Cluj-Napoca.

 

Le MULȚUMIM DIN SUFLET TUTUROR celor care deja și-au anunțat contribuția, atât voluntari, cât și companii si sperăm să ni se mai alăture și alții”, au precizat organizatorii campaniei.

 

Asociația ”Magic People” susține acțiunea ”Nepoți de Cărciun”. și vrea să ”aducă contribuția în a ajuta moral și material în special copii și vârstnici”. 

 

Fondatorul Asociației este Cristian Gog - clujeanul câștigător al concursului Românii au Talent ediția 2012 și primul mentalist din Lume care a câștigat un concurs de popularitate. 

Comentarii Facebook