Miercuri 24 Aprilie

Motociclist prins de polițiști conducând beat și fără permis. Nici măcar nu avea plăcuțe de înmatriculare pe motocicletă


Polițiștii clujeni au depistat, sâmbătă seară, în trafi un motociclist beat și fără permis. Mai mult, acesta nici măcar nu avea montate plăcuțe de înmatriculare pe motocicletă.

La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 23:00, politiștii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, Compartimentul Rutier, au depistat un bărbat, de 35 de ani, din comuna Luna, care conducea pe DN 15 E60, pe raza localității de domiciliu, un motociclu fără plăcuță de înmatriculare”, informează IPJ Cluj.

Polițiștii au constatat că motociclul nu era înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul nu avea permis de conducere.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite Codul penal.

Comentarii Facebook