Mort cu pampers pe cap la Huedin. Familia e șocată de ce a găsit la morga spitalului

 

Familia unei femei decedate reclamă un incident halucinant survenit la morga spitalului din Huedin. Capul celei decedate era înfășurat într-un scutec, iar nasul era rupt.

 

Familia reclamă nereguli de la internare și până la pronunțarea decesului. Rudele acuză că mama lor a fost ținută nemâncată, nehidratată și în dureri cumplite, în timp ce zăcea în mizerie pe patul de spital, transmite Realitatea TV.

 

Fiicele acuză că mama lor a fost ținută nemâncată, nehidratată și în dureri cumplite, în timp ce pe patul de spital zăcea în mizerie. Noaptea în care femeia și-a dat ultima suflare nu a fost deloc ușoară. Asistentele nu au auzit strigătele de durere ale femeii, dar dimineața s-au dus să-i pună perfuzie. Era prea târziu, femeia murise cu mâinile încleștate și cu gura deschisă de la urletele de durere.

 

Oamenii s-au dus să ridice cadavrul, dar capul decedatei era înfășurat într-un scutec, iar nasul îi era rupt. ”Unul dintre ei era beat, nu se putea discuta cu el. Celălalt a zis că mama este pregătită... Capul era înfășurat într-un pampers și strâns bine, ca o mumie. Nasul era rupt, lipit de obraz, nara zdrobită”, spune una dintre fiicele femeii. 

 

Nasul poate fi rupt din cauza papersului”, a declarat angajatul de la morgă, care nu știe pentru ce a fost folosit pampersul. 

 

Managerul Spitalului Orăşenesc Huedin, Silvia Resteman, a declarat că s-a declanșat o anchetă. Resteman a precizat că brancardierii de la morgă au motivat faptul că pampersul a fost aplicat pe capul femeii decedate pentru a opri scurgerea de secreții până la preluarea cadavrului de către familie. ”Gestul este greu de explicat, totuși. Pe mine m-a lăsat fără cuvinte”, a precizat managerul spitalului. 

Comentarii Facebook