Momentul în care un director de la CNAIR Cluj își lovește o angajată, surprins de camerele de supraveghere VIDEO



Directorul de investiții din cadrul Direcției de Drumuri și Poduri Cluj, din subordinea Companiei Naționale de Infrastructură Rutieră, a fost pus sub acuzare de polițiștii clujeni, după ce și-a lovit o angajată.

Poliția municipiului Cluj Napoca a dispus printr-o ordonanță penală, confirmată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, începerea urmăririi penale împotriva lui Emil Dodan, director de investiții la DRDP Cluj, care este cercetat pentru infracțiunea de lovire. Polițiștii au ridicat deja fișa postului directorului Dodan, copie după înregistrările video făcute de camerele de luat vederi și au audiat victima. Infracțiunea de lovire se pedepsește cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă, scrie evz.ro.

Bărbatul a fost numit director de Investiții, începând cu data de 1 februarie 2018, iar tot atunci, dimineața când a venit la serviciu și-a agresat o subalternă, pe care în prealabil a înjurat-o de mamă. Femeia lovită cu palma peste cap și trântită cu capul de ușă, este șefă de serviciu în DRDP Cluj.

Incidentul a fost surprins și de camerele video, iar imaginile au ajuns și în posesia Poliției Cluj Napoca, oamenii legii făcând acum cercetări pentru a afla dacă în ziua respectivă victima ar fi fost agresată de mai multe ori.

Pe înregistrare se vede faptul cum femeia intră în curtea instituției, după ce în prealabil și-a validat cartela de prezența. Lângă ea se vede cum intră Emil Dodan care se apucă și o înjură.

Mi-a zis să îi sug .... M-a înjurat incalificabil. Face asta de mai mulți ani. De când am semnat un referat, în 2012, prin care el a fost dat afară din motive disciplinare. Apoi a venit lângă mine și mi-a tras o palmă sau un pumn peste cap și eu m-am lovit cu capul de ușă. Era să leșin. Așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată”, a declarat pentru EvZ, angajata lovită.

Pe filmare se vede cum Emil Dodan se apropie de angajată și face anumite gesturi, cel mai probabil a fost momentul proferării de amenințări. Apoi, la intrarea în clădirea instituției, victima se teme evident de amenințările lui Dodan și grăbește pasul dar este ajunsă din urmă. Când s-a deschis ușa clădirii, Dodan i-a tras, cel mai probabil, o palmă peste cap, iar femeia se lovește cu capul de ușă. Un alt moment al agresiunii nu se mai vede, deoarece camera de luat vederi este îndreptată spre intrare în clădire.

DRDP Cluj a dispus constituirea unei comisii de anchetă disciplinară care să ancheteze evenimentul.


Comentarii Facebook