Moartea lui Bin Laden a facut dreptate la Morlaca, in casa clujencei care a murit in atentantele de la Madrid!


Mama clujencei care a murit in atentatele de la Madrid, in martie 2004, crede ca prin asasinarea lui Osama Bin Laden s-a facut in cele din urma dreptate.

Maria Andru are 70 de ani si dupa moartea fiicei sale in urma cu 7 ani nu a mai avut liniste. "De sapte ani stau, uneori chiar vobesc singura, si ma intreb daca nu exista Dumnezeu sa ii pedeapsca pe cei vinovati. Si uite ca Dumnezeu a vrut sa se intample sa il impuste pe Bin Laden", a spus femeia care traieste in localitatea Morlaca, de langa Huedin, citata de Evz.ro.

Fiica ei, Mariana Negru, de 40 de ani, se afla in trenul care a explodat in Gata Atocha, din Madrid, in martie 2004. Fratele femeii era si el la Madrid si a scapat ca prin minune, pentru ca a luat trenul mai devreme. Gheorghe Andru s-a intors la Morlaca pentru a avea grija de mama lui.

"Am luat un tren mai devreme pentru ca trebuia sa ajung mai departe. Daca luam un tren deodata cu Mariana si eu eram acum in ceruri. Locul unde a fost Mariana a fost si cel mai expus pentru ca era la doi pasi de unde a fost amplasat rucsacul cu explozibili. La Madrid, toti poarta ghiozdane in spate si nu a batut la ochi", a povestit Gheorghe Andru.

Maria Andru a mai spus ca a vizitat mormantul fiicei sale in urma cu trei ani si s-a rugat pentru pedepsirea celor vinovati. Ea a fost dusa in Spania de copiii ei.

Cei trei copiii ai femeiii au plecat in Spania la inceputul anilor 2000 pentru a-si face un viitor. "Mariana a plecat in Spania nu de bine ce i-a fost. Ea lucra in Cluj, la un magazin, iar sotul ei lucra ca macelar. Au plecat in Spania sa adune bani sa poata sa isi cumpere un apartament. Nu a fost sa fie ca biata a murit in explozia trenului", a mai spus batrana mama.

Fostul ginere a primit cetatenia spaniola si despagubiri in urma atentatului, dar femeia din Morlaca a primit numai 300 de euro si 7 ani de cosmar.

Comentarii Facebook