Mirosul înţepător provenit din ghena de gunoi de pe Mehedinţi îi revoltă pe clujeni UPDATE

 

Locuitorii din cartierul Mănăştur sunt scandalizaţi de mirosul greu pe care sunt nevoiţi să-l suporte din cauza ghenei de gunoi de pe strada Mehedinţi, la intersecţia cu str. Borşa.

"Pe strada Mehedinţi, la blocurile ANL, la intersecţia cu str. Borşa (lângă Blocul M3) există o ghenă de gunoi din care se scurge vara o zeamă provenită din ghenă şi din maşina celor de la salubritate, astfel încât zeama rezultată din cele 2 surse se întinde şi este cursă pe aproape toată str. Borşa în jos până pe str. Retezat. Având în aceste zile temperaturi mari nu vreau nici măcar să vă închipuiţi ce mirosuri şi miresme sunt în zona. Ne vine greu să aerisim apartamentele şi să ne uscăm rufele pe balcoane. Vă rugăm să trimiteţi salubritatea care e vinovată de această situaţie să şi spele str. Borşa astfel încat să respirăm şi noi un aer acceptabil", a scris Aurel pe domnuleprimar.ro.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Reprezentanții Rosal au declarat că situația de pe strada Mehedinți a fost soluționată, un echipaj deplasându-se în acea zonă. ”Oricine ne poate apela la dispeceratul nostru în cazul în care apare vreo problemă. În aceasta perioadă, cantitatea de lubeniță care este aruncată de comercianți crește și astfel se explică și aceste derapaje. Clujenii pot suna la dispeceratul nostru, la numărul 987, și un echipaj va fi trimis în zonă cât mai urgent posibil”, a declarat directorul Rosal Cluj, Sergiu Hossu.

Comentarii Facebook