Mircea Bravo despre EXPLICAȚIILE date de avocata care a parcat pe un loc pentru handicap

 

Comediantul clujean Mircea Bravo a realizat zilele trecute un clip devenit viral pe Facebook, prin care trage un semnal de alarmă asupra modului în care sunt ocupate locurile de parcare destinate celor cu handicap.

 

În imagini apare și o avocată din Cluj, care a refuzat să își mute mașina, deși nu avea însemne specifice pe bord care să îi permită să parcheze acolo. Câteva zile mai târziu, Bianca Perte a revenit cu explicații, spunând că mașina e tatălui ei, care are certificat de handicap.

 

În plus, ea a precizat că îi va da în judecată pe cei care i-au filmat copilul. În clipul lui Mircea Bravo apare și băiatul avocatei, pe care aceasta îl scoate din mașină și traversează cu el strada prin loc nepermis. 

 

Nu comentez actiunile nimanui. Videoul nu l-am facut impotriva ei personal, ci impotriva fenomenului. Acesta si-a atins scopul. In rest, le urez tuturor toate bune”, a spus Mircea Bravo.

 

Nu putem gandi in alb si negru. Daca am redus cu 10 cu procente numarul soferilor care parcheaza pe locurile respective, eu sunt multumit”, a mai spus comediantul clujean.

 

Avocata care a parcat pe locul pentru cei cu handicap se apără. Tatăl ei are certificat de handicap

Comentarii Facebook