Minor de 16 ani, arestat preventiv după ce a înjunghiat un bărbat la Sânnicoara



Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un minor de 16 ani, acuzat de tentativă de omor.

Mai exact, conform IPJ Cluj, la data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizaţi, prin apel unic 112, cu privire la faptul că o persoană, care se afla la o manifestare publică de pe raza localităţii Sânnicoara, a fost rănită în urma unui scandal.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat persoana vătămată, fiind vorba despre un bărbat, de 24 de ani, din Sânnicoara. Acestuia i se acordau îngrijiri de către echipajul medical, ulterior fiind transportat la unitatea spitalicească.

Oamenii legii au reușit să îl identifice pe făptaș, un adolescent de 16 ani, din Sânnicoara, pe care l-au prins ascunzându-se într-o cultură de lucernă, pe un hotar între localităţile Pata şi Boju, judeţul Cluj.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar luni a fost prezentat în fața magistraților, care au decis să îl pună sub arest preventiv.

Tânărul în vârstă de 16 ani, din Sânnicoara, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistraţii din cadrul Tribunalului Cluj, în cursul zilei de ieri”, anunță IPJ Cluj.

Comentarii Facebook