Ministrul Sanatatii, Cseke Attila: Vom acorda stimulente numai angajatilor care muncesc


Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a declarat ca angajatii din Casele de Asigurari sau Directiile de Sanatate Publica vor primi stimulente numai daca dovedesc ca merita acest lucru.
 
"Exista o legislatie in vigoare, un articol in Legea 95, cu posibilitatea de acordare de stimulente personalului din Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si din cele judetene si Ministerul Sanatatii si autoritatile judetene de sanatate publica, inca o data, o posibilitate. Aceste stimulente s-au mai acordat, noi avem un program de reforma legislativa in domeniul medical destul de ambitios, de care o sa vorbim in saptamanile urmatoare. Daca acestea sunt atinse, putem sa discutam de acordarea de stimulente, dar pentru o categorie de personal, personalul care se implica si are rezultate", a declarat Cseke Attila.

Ministrul nu a putut preciza o data la care vor fi acordate aceste stimulente, pentru ca acum sunt alte prioritati.

"Nu stiu care va fi durata, sunt alte prioritati care, daca sunt atinse, aceste stimulente pot fi acordate, dar nu pentru toata lumea, pentru o anumita parte din personalul ministerului", a completat Cseke.

Declaratiile ministrului Sanatatii au fost facute la Cluj, la Institutul Oncologic "Ioan Chiricuta", unde a fost inaugurat Laboratorul de Radioterapie, unde a fost investita suma de 3,5 milioane de euro.

Comentarii Facebook