Ministrul Educației vrea să schimbe statutul elevului, după scandalul cu tentă sexuală de la Cluj



Ministrul Educației, Liviu pop, a anunțat că, în urma scandalului izbucnit din cauza balului bobocilor Telecom, de la Cluj-Napoca, unde partiipanții pentru titlul de Miss și Mister Boboc au mimat sexul oral, vrea sp regândească statutul elevului, astfel încât să nu mai existe "interepretări".

În contextul incidentului de la Cluj-Napoca, statutul elevului trebuie regândit de aşa manieră încât să nu mai existe interpretări. Calitatea de elev se exercită atât în interiorul, cât şi în exteriorul şcolii. Mizez pe implicarea asociaţiilor de părinţi şi a profesorilor şi aştept propuneri de îmbunătăţire a statutului", a declarat ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop, conform Mediafax.

De asemenea, ministrul a precizat că în urma analizei efectuate de Consiliul Elevilor Cluj, s-a decis demiterea din acest for a reprezentanţilor Colegiului Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior" din Cluj-Napoca, ei fiind direct implicaţi în organizarea evenimentului în cauză.

Scandalul a pornit după ce pe rețelele sociale au apărut mai multe imagini în care eleve de clasa a noua sunt puse să mănânce banane dintre picioarele băieților, în cadrul unei probe pentru concursul de Miss și Mister al Balului Bobocilor Colegiului Tehnic de Comunicaţii "Augustin Maior" Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook