Miercuri 24 Aprilie

Militar de la Dej arestat pentru corupere de minori! A profitat, luni de zile, de o fetiță de 8 ani



Un militar de de 43 de ani, angajat la o unitate militara din cartierul Dealul Florilor din Dej, a fost arestat pentru corupere de minori.

Barbatul, originar din Botosani, care locuia in Caminul de Garnizoana din Dej, in ultimele 3-4 luni ar fi abuzat sexual o fetita de doar 8 ani care locuia intr-un bloc de pe strada Pepineriei. Anchetatorii spun ca in tot acest timp, in repetate randuri, cadrul militar o ducea pe fetita in scara unui bloc, in spatele tomberoanelor sau chiar in padurea Bungar, unde in timp ce ii arata minorei filme pentru adulti pe telefon, isi provoca placeri, scrie dejeanul.ro.

Vineri, fapta a fost pe punctul de a se repeta, si in timp ce militarul o astepta pe fetita in scara unui bloc, incepand deja sa se masturbeze, in locul acesteia au mers politistii.

Oamenii legii l-au încătușat și l-au dus imediat la audieri, iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmand sa fie cercetat de Parchetul Militar.

Polițiștii ar avea informatii ca fetita de opt ani nu a fost singura victima a militarului Marius Constantin M., si ca acesta ar fi incercat sa corupa o alta minora de doar sapte ani, dupa ce i-a cumparat o punga de chips-uri.

Comentarii Facebook