”Miliardarul” Dorin Ciatarâş, șeful interimar al Companiei de Apă, s-a dus la Dej în a treia zi în care oamenii stau fără apă - VIDEO

 

Dupa trei zile în care zeci de mii de oameni din Dej au stat fără apă, directorul interimar al Companiei de Apă ”Someș”, Dorin Ciatarâș, s-a dus și el la fața locului. 

 

Lucrările la conducta de apă au fost finalizate vineri seara de ”Dereii” de la Compania de Apa și firma Boccardo (care a câștigat licitația). Acum și-a făcut apariția la Dej și directorul Companiei de Apa ”Someș”, miliardarul Dorin Ciataras (conform ultimelor informatii disponibile, in 2014, acesta avea un salariu brut de 19 000 de lei lunar ca director al Companiei de Apa, conform evz.ro).

 

Intrebat de ce a venit doar in a treia zi, acesta a raspuns ca a coordonat totul de la birou, fara a fi necesara prezenta lui pe teren. Directorului Companiei de Apa i s-a transmis si faptul ca dejenii ii cer demisia, iar acesta a raspuns ”nicio problema, daca printr-o demisie se rezolva problema, chiar sunt de acord, dar daca asta ar rezolva problema”.

 

Cativa muncitori au mai ramas inca la fata locului pentru a supraveghea daca magistrala nu va ceda din nou, dar directorul Companiei de Apa a dat asigurari ca lucrarea efectuata astazi nu este una provizorie. Urmeaza ca in aceasta noapte, dupa umplerea rezervoarelor si a intregii retele din Dej, toti locuitorii sa aiba apa la robinete, pana cand insa, nu se stie, scrie Dejeanul.ro.

 

Boccardo a demarat lucrarea, iar după ce Dejul a rămas fără apă Compania de Apă a decis să trimisă ”experți” în teren pentru a lucra alături de firma care câștigase licitația și trebuia să facă o lucrare ”simplă” așa cum au precizat cei de la Compania de Apă.

 

Dorin Ciatarâș e șef la Compania de Apă de mai bine de 15 ani. 



Comentarii Facebook