Mii de persoane din comunele Apahida si Jucu stau fara apa potabila de joi dimineata


Mii de persoane din comunele clujene Apahida si Jucu stau fara apa potabila de joi dimineata. O avarie la conducta care aprovizioneaza cele doua comune s-a produs joi dimineata la ora 7.00 si inca nu a fost reparata.

"A fost o avarie la ora 7.00 dimineata si de atunci nu mai avem apa potabila in toata comuna. Am sunat la Compania de Apa Somes si ni s-a spus sa asteptam ca se repara. Avaria trebuia solutionata in aceasta seara, undeva in jurul orei 19.00, si inca nu s-a reparat", a declarat pentru Stiri de Cluj.ro, primarul comunei Apahida, Ionel Farcas.

Edilul din Apahida a declarat ca sunt mii de oameni afectati din satele Dezmir, Sannicoara, Corpadea si zona centrala a comunei. Avaria se intinde pana in comuna Jucu si este foarte posibil sa fie afectate si alte localitati care sunt alimentate de la conducta cu apa potabila care vine de la Cluj-Napoca.

 

Unul dintre cititorii Stiri de Cluj, domnul Pop, ne-a semnalat ca in zona nu este apa si nimeni nu le ofera localnicilor o explicatie. "De la pranz nu e apa la Apahida - Jucu. Vad ca nimeni nu anunta nimic si stam de 8 ore fara apa", a mai spus clujeanul.

 

Reprezentantii Companiei de Apa Somes Cluj nu au putut fi contactati pentru a afla cand va fi reparata avaria.

Comentarii Facebook