Miercuri 24 Aprilie

MIG -ul prabusit langa Campia Turzii a facut un crater in curtea unor localnici - VIDEO DECLARATIILE MARTORILOR

 

MIG -ul prabusit in localitatea Calarasi, langa Campia Turzii, a fost la un pas sa rada de pe fata pamantului casele unor oameni. Avionul a cazut intr-o curte, dupa care a explodat.


"Am auzit dintr-una zgomot, geamurile ca si cand se sparg, asa tare au vibrat. Pe urma cand am iesit afara am vazut ca a cazut in curte la noi si a fost fum negru si apoi nu am mai vazut nimic si a explodat de doua ori. A facut un crater adanc in fata casei si gardul si pomii i-a rupt", a declarat Maria Pop, femeia din Calarasi care s-a trezit cu MIG -ul in curte. .


Ea a mai spus ca in momentul in care a auzit zgomotul a iesit afara din casa pentru a vedea ce se intampla. "Tot pe aici intorc MIG -urile si stiu zgomotul lor, dar asta a fost mai deosebit, mai puternic. Cand am iesit afara am vazut ca ia foc si am dat telefon la 112 sa vina repede ca sa nu explodeze casa de reglare", a mai spus femeia.


Maria Pop a mai povestit ca din momentul in care a anuntat prabusirea MIG -ului la 112 si pana au sosit echipele de salvare a trecut aproximativ o jumatate de ora.


"Am auzit o bubuitura si imediat fum si a venit sotul mai aproape de mine si mi-a zis: 'Cred ca s-a intamplat ceva cu un avion, accident aviatic'. Am auzit prima bubuitura si apoi fum si apoi a doua bubuitura si apoi fum mai puternic si apoi a mai fost o bubuitura", a declarat Martin Domnica, o alta martora a accidentului aviatic.

 

MIG -ul 21 Lancer s-a prabusit in localitatea Calarasi Gara in jurul orei 13.00 si s-a soldat cu decesul a doi piloti cu experienta: Sorin Avram si Laurentiu Chirita.

Comentarii Facebook