Mesajul lui Emil Boc, după explozia de la un apartament din cartierul Grigorescu

 

Primarul Emil Boc a fost și el pe strada Fântânele, din cartierul Grigorescu, unde un apartament de la parterul blocului a fost afectat de o explozie.

 

Din nefericire, o tanara studenta la UBB de 21 de ani este grav ranita, avand arsuri pe 48% din suprafata corpului , si a fost transferata cu un elicopter SMURD la Bucuresti. De asemenea, un alt apartament vecin a fost afectat precum si mai multe masini din parcare. Potrivit analizei preliminare a specialistilor, structura de rezistenta a blocului nu este afectata si nu se impun alte evacuari. Apreciez interventia profesionista a ISU, UPU, Politie, Jandarmerie, Inspectorat de Stat in Constructii, Furnizori de utilitati, Primarie, Prefectura. De asemenea, organele abilitate desfasoara cercetarea penala, potrivit legii”, a spus primarul Emil Boc. 

 

Acesta recomandă folosirea senzorilor de gaz în apartamente.

 

1. Utilizarea senzorilor care detecteaza acumulare sau scurgere de gaze de catre fiecare proprietar/chirias de casa sau apartament;

 

2. Interzicerea folosirii oricaror improvizatii la instalatiile de gaz sau electricitate;

 

3. Atentie si grija sporita la persoanele in varsta care locuiesc singure si au o stare precara de sanatate;

 

4. Atentie din partea parintilor cu privire la tinerii care locuiesc in chirie si se gospodaresc singuri”, sunt măsurile punctate de Emil Boc.

 

Explozie la un bloc în Grigorescu, pe strada Fântânele - FOTO / UPDATE: Pompierii au dat EXPLICAȚII

Comentarii Facebook