Mesajul DRAMATIC al unei mămici din Cluj pentru un medic, după ce i-a murit copilul

 

O mămică a lansat pe o rețea de socializare o scrisoare dramatică împotriva unui medic de la Spitalului de Chirurgie Pediatrica din Cluj-Napoca.

 

D-le Dr. Calin Ordeanu, miercuri mi-am inmormantat copilul pe care l-ati operat si l-ati nenorocit dvs., copilul de care nu v-a pasat o singura secunda in decursul a o luna si jumatate cat a fost internat in sectia de terapie intensiva a spitalului de chirurgie pediatrica Cluj.As vrea sa stiu in cazul in care aveti constiinta,oare puteti dormi linistit noaptea?Oare va imaginati ce am simtit in momentul cand mi-am tinut in brate copilul mort?oare va puteti imagina ce inseamna pentru o mama sa isi puna in sicriu copilasul pe care trebuia sa il puna seara in patut?

 

Acest medic (daca se poate numi asa) a amanat timp de 2 saptamani semnarea formularului pentru a putea fi operat copilul in strainatate, pentru a i se reconstrui esofagul. Ne-a ras in fata noua parintilor in timp ce noi ne-am rugat si am sperat pana in ultima secunda din viata copilului nostru.

 

In timpul interventiei a gresit si i-a paralizat copilului corzile vocale, apoi a primit o cantitate prea mare de ceai si lapte si i-a iesit tot in plamani provocandu-i pneumonie, apoi l-a mai operat inca odata ca trebuia sa repare ce a gresit. Ne-a amanat cu formularul 2 saptamani, iar cand intr-un final cand s-a gandit ca acest copil ar merita sa traiasca ne-a semnat si formularul, dar a fost prea tarziu pentru ca, copilul nostru era deja cu infectii perfect normale in spitalele noastre. Apoi a urmat septicemia si decesul, iar d-l dr. Ordeanu de garda fiind nu ne-a adresat nici macar un cuvant. Spuneti-mi d-le doctor, ce a-ti merita dvs?

 

Am refuzat autopsia copilului pentru ca l-a chinuit si mutilat destul pe aceasta lume un medic incompetent, iar in tara noastra nu se iau masuri oricum, m-as fi luptat cu morile de vant.

 

Am scris aceste randuri ca sa stie parintii care ajung cu copiii la dvs ce ii asteapta: incompetenta, nepasare, o nesimtire de neimaginat”, a scris Alina Diacov, pe Facebook.

Comentarii Facebook