Medicul Radu Zamfir va fi naș la nunta fiicei unuia dintre MOȚII care au găsit avionul prăbușit

 

Medicul Radu Zamfir, salvat de trei moți în accidentul aviatic produs în Apuseni în ianuarie 2014, va fi naș la nunta fiicei lui Gheorghe Trif.

 

Nunta Nicoletei Trif, fiica lui Gheorghe Trif, unul dintre cei trei moți care au salvat echipa de medici, va avea loc în 12 septembrie, în comuna Horea din judeţul Alba.

 

Medicul Radu Zamfir şi soţia sa, Diana, vor fi naşi la nunta Nicoletei din 12 septembrie. Cununia civilă va avea loc la Primăria Horea, iar cea religioasă la Biserica «Sfinţii Mihail şi Gavril». Masa va fi la Căminul Cultural, unde aşteptăm peste 350 de persoane. I-am invitat şi pe cei trei medici care au supravieţuit accidentului aviatic - Valentin Calu, S. Sorinanceu, Cătălin Pivniceru -, pe copilotul Răzvan Petrescu, dar şi pe Gheorghe Giurgiu şi pe Argentin Todea, cu care am urcat pe munte în căutarea avionului”, a spus Gheorghe Trif.

 

Cu domnul doctor Zamfir am vorbit atunci la telefon, înainte să pornim în căutarea lor, cu dânsul şi cu Aura Ion am coborât de pe munte ca să îi duc la ambulanţe”, a mai afirmat Gheorghe Trif, conform Mediafax.

Comentarii Facebook