Medicii de la Ambulatorul Spitalului de Ortopedie Cluj s-au dus în concediu și au ÎNCHIS cabinetul - FOTO

 

Medicii de la Ambulatorul Spitalului de Ortopedie Cluj s-au dus în concediu și au ÎNCHIS cabinetul spre disperarea pacienților care sunt puși pe drumuri.

 

Am o fractura la picior de 5 zile, imobilizat cu atela ghipsata. Azi trebuia sa ma prezint la Spitalul de Ortopedie din Cluj la Ambulator pentru prelungirea concediului medical. La ora 6.30 am fost prezent, pentru a lua numar de ordine, care se dau de la ora 7.00, aproximativ 10 numere pe zi, dar am avut o surpriza „placuta”...  serviciul Ambulator in CONCEDIU DE ODIHNA!

 

Cu se vede si in foto atasat, pacientii, asiguratii cu picioarele in ghips, sunt trimisi la plimbare, la o alta clinica, in alta parte a orasului.

 

Cum isi permite un spital sa-si inchida un astfel de serviciu? Orice internare, externare, inregistrare, concedii medicale se fac prin acest serviciu ambulator... deci in aceste conditii Spitalul de Ortopedie isi suspenda activitatea?”, ne-a relatat un pacient. 

-----------------------------

UPDATE

 

Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Cluj a fost sesizată și va face o investigație în acest caz. ”Trebuie să vedem dacă este numai un medic care lucrează în acest cabinet și dacă nu putea fi înlocuit de altcineva”, a declarat Emilia Groza, președintele CAS Cluj.

Comentarii Facebook