Mama premierului Emil Boc: Soferul care a omorat-o pe sora mea, trebuia mai intai sa stea sa rezolve necazul pe care l-a facut!- VIDEO EXCLUSIV

Premierul Emil Boc a participat la slujba de imnormantare a matusii lui, moarta in urma unui accident petrecut luni. Mama premierului, Ana Boc, isi aminteste ca doar cu 10 minute inainte de impact matusa premierului a iesit din casa ei.

 

"La mine o venit sa ma vada si dupa 10 minute...", isi aminteste trista Ana Boc. Matusa premierului, Floare Abrudean, de 74 de ani, a plecat spre casa, insotita de o alta sora, pe marginea drumului. Dupa doar zece minute, cele doua au fost lovite de o masina.Mama premierului crede ca soferul care le-a lovit pe cele doua surori trebuia arestat abia dupa inmormantare. "Nici asa ca l-au arestat acum nu e bine. Trebuia sa stea mai intai sa rezolve necazul care l-a facut" a declarat in exclusivitate pentru Stiri de Cluj. ro, Ana Boc, mama premierului.

 

In urma impactului, femeia a fost purtata zeci de metri pe capota masinii. A murit in drum spre spital. Soferul era baut. Rudele spun ca daca nu ar fi fost asa, probabil matusa premierului era inca in viata. "Alcoolul isi spune cuvantul. Alcoolul a fost de vina. Poate se putea evita tragedia asta", spune Nicolina Cosea, cuscra matusii premierului.

 

O alta tragedie a avut loc in urma cu 4 ani in familia Boc, cand, la doar cateva sute de metri distanta de locul accidentului de luni, unchiul premierului, sotul matusii moarte luni, a fost lovit mortal de o masina. "Rog sa se puna o restrictie de viteza in acest sat. Si sotul meu a murit acum patru ani jumate in asa accident de circulatie", povesteste cu lacrimi in ochi Elena Iancu, sora barbatului decedat acum 4 ani. 

 

Soferul care a lovit-o pe matusa lui Emil Boc a fugit de la locul accidentului. El a fost insa prins si arestat pentru 29 de zile.

 

Comentarii Facebook