Mașini cu roți tăiate pe Mehedinți, în Mănăștur: ”Sunt șmecherii care terorizează cartierul!”

 

Șase clujeni au reclamat la 112 că roțile mașinilor parcate pe Mehedinți au fost înțepate cu cuțitul. 

 

Până sâmbătă, 8 februarie, la oea 14.00, au fost depuse 6 plângeri la Poliție, dar sunt mai multe mașini ale căror cauciucuri au fost înțepate.

 

În jurul orei 07:00, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza unui cartier din municipiul Cluj-Napoca, mai multe autovehicule prezintă urme de înțepături la nivelul anvelopelor. 

 

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că mai multe autovehicule prezintă înţepături la nivelul anvelopelor care, din primele verificări, ar fi fost produse pe timpul nopții, cu un obiect tăietor-înţepător.

 

Poliţiştii au demarat activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au produs distrugerile, având format deja un cerc de persoane care ar fi suspecte de săvârşirea infracţiunilor de distrugere”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

 

Unul dintre proprietari de mașini ne-a declarat că îi bănuiește pe ”șmecherașii care terorizează cartierul. Nu e cea mai sigură zonă din Cluj-Napoca în care să trăiești. Probabil s-au distrat, iar acum noi plătim pagubele”, ne-a spus clujeanul.

Comentarii Facebook