Mașină răsturnată în Piața Cipariu. A lovit și doi pietoni - FOTO

 

Un autoturism s-a răsturnat în Piața Cipariu, marți, 17 mai, în jurul orei 16.00.

 

Conform martorilor, șoferul unui autoturism de teren, care venea dinspre Gheorgheni, s-a speriat când un taximetru i-a tăiat calea și a tras brusc de volan. Acesta a sărit bordura, a lovit un stâlp și s-a răsturnat cu autoturismul.

 

Doi pietoni care se aflau în zona trecerii de pietoni au fost accidentați înainte ca mașina să se răstoarne, susțin martorii.

 

Conducătorul auto a fost și el rănit.

 

 

Vom reveni cu amănunte...

 

 

----------------------------------------------

 

UPDATE

 

Potrivit polițiștilor, un taximetrist i-a tăiat calea șoferului, în timp ce ieșea din stantul de taxi, intrând în coliziune cu acesta.

 

”Conform primelor cercetări, un conducător auto, la ieșirea dintr-uzonă de staționare destinată taximetrelor, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism care circula dinspre cartierul Gheorgheni, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, un autoturism s-a răsturnat și a surprins și acroșat două persoane care se aflau în zona unei treceri de pietoni. Cele două persoane, cât și șoferul autoturismului răsturnat au fost transportați la UPU pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, reieșind că nu au consumat băuturi alcoolice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

 

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul.

Comentarii Facebook