Mașină de la Bergenbier parcată în Piața Abator de toată jena: ”Prietenii știu de ce!” - VIDEO

 

Șoferul unui mașini ce aparține Bergenbier și-a parcat mașina într-o curbă din Piața Abator, pe trecerea de pietoni, blocând traficul. 

 

Acest sofer iresponsabil si increzut si-a lasat masina de serviciu intr-o curba fara vizibilitate, pe o trecere de pietoni, cu o roata urcata pe trotuar peste mai mult de un sfert de ora si s-a dus lejer sa isi rezolve treburile. 

 

Intre timp, cei care veneau pe strada Bucuresti dinspre Marasti se straduiau din greu sa evite un accident din cauza acestei persoane iresponsabile, prima banda de mers spre Centru fiind blocata! Troleul a fost nevoit sa treaca complet pe banda a doua, cei care veneau dinspre Parcul Feroviarilor accelerau cu forta sa pot sa ajunga pe banda a doua, cea de viteza. 

 

Cel putin o masina a fost nevoita sa treaca peste linia dubla continua din cauza acestui nefericit. In numai 15 minute a pus in pericol viata a multor participanti la trafic si a incalcat cel putin 5 reguli de circulatie: stationarea in curba, stationarea pe trecerea de pietoni, stationarea pe trotuar, pornirea de pe loc fara semnalizare si conducerea autovehiculului fara centura de siguranta!

 

Sper sa ajunga videoclipul pana la Sefii Bergenbier si sa fie tras la raspundere acest individ, pentru ca reprezinta un pericol clar pentru societate”, ne-a relatat clujeanul care a filmat scena.

Comentarii Facebook