Mascații au ”descins” în Piața Unirii pentru a căuta droguri. Ce s-a întâmplat de fapt FOTO



Polițiștii clujeni au efectuat o serie de demonstrații în centrul Clujului, în cadrul campaniei ”Săptămâna Prevenirii Criminalității”.

În cea de-a patra zi a campaniei, activităţile coordonate de către poliţiştii clujeni au avut ca teme traficul de persoane, traficul şi consumul de droguri, precum şi criminalitatea informatică.

Astfel, începând cu ora 09:00, în Piaţa Unirii din municipiul Cluj-Napoca a fost prezentat un exerciţiu demonstrativ care a constat în căutarea şi găsirea unor substanţe stupefiante aflate asupra unei persoane sau ascunse într-un vehicul, cu ajutorul câinilor de urmă.

Aceeași activitate s-a desfăşurat şi în municipiul Dej, de la ora 11:30.

De asemenea, elevii din Cluj-Napoca şi Dej au vizionat filme pe tema traficului de persoane. Astfel, la Cinema Victoria din Cluj-Napoca, a fost proiectat filmul ,,Negustorul de suflete”, iar la Centrul Militar Dej, filmul „Lover Boy”.

Poliţiştii clujeni, împreună cu reprezentanţi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi ai Agenţiei Naţionale Antidrog, au derulat mai multe activităţi de informare cu privire la criminalitatea informatică cu elevii Liceului de Informatică ,,Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca, în timp ce la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” şi la Liceul „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej, activităţile de informare a elevilor au avut ca teme prevenirea consumului de droguri şi a traficului de persoane.

Comentarii Facebook