Mărturiile unui producător de filme pentru adulți: Veneau studenți de la Teologie din Cluj la castinguri


Biserica Ortodoxă Română a trecut prin scandaluri uriașe în cursul acestui an, privind relații homosexuale între preoți.

Mai mult, Cristian Pomohaci, dat afară din preoție deja, a fost acuzat că a întreținut relații sexuale și cu minori.

Cu toate acestea, un cunoscut producător de filme pentru adulți susține că relațiile sexuale între preoți sau chiar studenți la Teologie sunt destul de des întâlnite. Acesta susține că la castingurile sale obișnuiau să vină și studenți de la Teologie din Cluj.

"În decursul anilor am cunoscut oameni din categoriii sociale diferite care erau homosexuali. De exemplu, băieţi care erau la Teologie în Cluj şi veneau la casting pentru filmări XXX şi care povesteau despre micile orgii sexuale pe care le făceau atât cu băieţi, colegi între ei, uneori cu pedagogii lor sau uneori chiar şi cu fete... Am discutat cu tineri care aveau 20-21 de ani şi care în adolescenţă au trecut prin viol, au fost hărţuiţi şi târâţi în relaţii homosexuale pe care nu le-ar fi recunoscut niciodată, din diferite motive... Unii au fost afectaţi, alţii nu, ba mai mult, unii şi-au dat seama că le provoacă plăcere relaţia sexuală cu un alt bărbat... Am presimţirea că în scurt timp părintele va recunoaşte absolut tot... Mmai ales că vor prinde curaj şi vor vorbi şi alţi tineri care au trecut prin patul părintelui Pomohaci”, a spus Zoltan Nagy pentru spynews.ro.


Comentarii Facebook