Martin Schulz a transmis un mesaj un mesaj de susținere pentru Cluj Capitală Europeană a Tineretului


Cluj-Napoca este Capitala Europeană a Tineretului în acest an, iar președintele Parlamentului European, Martin Schultz, a transmis un mesaj de susținere a proiectului.

Scultz a precizat că îi susține și îi încurajează pe tineri să fie cât mai activi în societate, pentru a putea asigura un viitor mai bun.

Capitala Eurpeană a Tineretului din acest an este orașul românesc Cluj-Napoca, din inima Transilvaniei. Susțin misiunea lor și îi încurajez pe tineri să participe activ și să conducă societatea către un viitor mai bun pentru ei și pentru copiii lor. Este vorba despre talent, despre a conecta tineretul și a le transmite un mesaj pozitiv tinerilor. Sunteți tineri europeni, ajutați-ne să construim o Europă mai bună! ‪#‎ShareEuropean‬”, este mesajul transmis de președintele Parlamentului European.





Echipa ‪#‎Cluj2015‬ este onorată de cuvintele adresate de dl. Martin Schulz la începutul unui an dificil, care oferă însă tinerilor din ‪#‎Romania‬ o oportunitate unică. Suntem determinați să ne concentrăm toate eforturile pentru a contribui într-adevăr la construirea unui viitor mai bun pentru tinerii europeni”, este și răspunsul reprezentanților Federației Share.


Comentarii Facebook