Marsul motociclistilor, petreceri si concursuri la intalnirea care are loc in acest weekend la Gilau- VIDEO


Zeci de motociclisti au luat cu asalt centrul orasului in aceasta dimineata intr-o parada ce a pornit din Gilau si a? fost "regizata" de bikerii adunati la festivalul "Seth on Fire", care se tine la campingul El Dorado.



Motociclistii s-au strans la Gilau inca de vineri seara, cand a fost si o mica altercatie cu reprezentantii unui club din Germania. A fost nevoie de interventia jandarmilor pentru a calma spioritele, deoarece bikerii nu au vrut sa achite taxa de 5 lei de intrare.

Lucrurile s-au calmat si sambata dimineata motociclistii au organizat o parada prin centrul orasului, iar de la ora 13.00 a inceput distractia. "Avem papricas de pui din partea Seth Club si urmeaza sa inceapa si concursurile de tricouri ude, impins butoaie, baut bere, mers incet cu motorul, prins carnatul si cel mai zgomotoc motor", au anuntat organizatorii, Seth Club.

De asemenea, vor canta trupele Metallust şi Jukebox, care vor incinge atmosfera imediat dupa concursuri.?

Evenimentul "Seth on Fire", se va intinde pe toata ziua si se va incheia maine, 30 mai, cu o poza de grup si o intalnire intre presedintii cluburilor.

Comentarii Facebook